luni, 31 ianuarie 2011

Primavara, unde esti?

Am gasit cateva fotografii facute la sfarsitul primaverii trecute. M-a cuprins nostalgia vazandu-le. Stiu ca mai avem de asteptat pana cand totul va fi din nou verde si nu imi ramane decat sa ma uit peste ele ca sa treaca vremea mai repede.

Raul Buzau



Lemnul-cainesc inflorit

acelasi lemn-cainesc dar in dreapta se vede o tufa de darmoz

Scaiul-dracului



O floare de faneata:Aglica. Floarea, medicinala, cotra asmului si e diuretica. Combate si diareea . In pamant are niste tuberculi care pot fi mancati (fierti).

5 comentarii:

  1. Cred ca vin neinvitat la tine :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. In mai, cand se face pelinul ala bun pt.mai(ficat,pop)Cine este nascut in luna mai,are ficatul(mai-popular)slab,deci,pt.a-l revigora treb.sa-l 'inundam in pelin de Mai.NU este o noutate pt.tine.Toate cele bune si drumuri insorite!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alex- eu cand ma uit la pozele acestea ma cam apuca nebuneala: sunt la 400 km de casa, dar vine si ziua cand vom merge din nou pe coclauri :)
    @Vali Popas -Sincer chiar nu stiam treaba cu pelinul. Sa scri niste articole pe teme de genul acesta pe blogul tau, ar fi interesant

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu stii ce dor me-ai facut de vara!M-am saturat de atita ger!Asta vara ziceam ca nu mai suport soarele,dar cu zilele astea de -21 de grade,mi-am zis ca nici o data nu voi mai zice asa ceeva!Superbe peisaje!
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere