luni, 25 ianuarie 2010

Hai, mergi pe deal?



Probabil ca frumosul da dependenta. Natura e frumoasa, deci sunt dependent de natura. Sau poate doar de endorfinele rezultate in urma efortului pe care il fac ca sa urc pe cele doua dealuri :



Stau toata saptamana pe jar cu gandul la iesirea in natura din week-end si de obicei imi reuseste :).
Imi place sa vad peisaje frumoase, sa surprind cate un animal in mediul lui (sau poate ca ma surprinde de fapt el pe mine), sa trag in piept aer curat, sa simt durere in muschii picioarelor. Binoclul este nelipsit, fara el m-as simti ca avand un organ de simt lipsa.

Iesirile mele sunt cam de 2-3 ore, cam scurte, dar le fac des.
Nelipsiti tovarasi sunt cateii care ne insotesc peste tot:

Apoi "ne combinam" la un ceai sa ne incalzim si energizam:

Viata poate fi frumosa! Tu de ce esti stresat? Vino la un ceai cu noi pe deal....

4 comentarii:

  1. Ce dealuri faine aveti! Si langa casa :) Fain.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, suntem binecuvantati cu dealuri frumoase. De fapt cred ca sunt foarte multe zone in Romania cu peisaje frumoase. Trebuie doar sa ne uitam in spatele gradinii, pe deal, in lunca, in locurile pe care nu le bagam in seama, sa inlaturam valul care ne acopera ochii, ca si cum am privi pentru prima data acel loc. Apoi minune....Aflam ca o bucatica de Rai e chiar langa noi. Acesta de fapt e si scopul postarii mele, sa arat bucuria primita din lucrurile simple, date de Dumnezeu, pe care noi le ignoram pentru ca suntem mereu nemultumiti, plini de griji si ne cautam relaxarea platind bani grei pe tot felul de locuri "turistice" care ne obosesc mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru coclauri traiesc!!!!
    Faine pozele. Desi are si anotimpul cald ispitele sale parca mi-e dor deja de iarna, de zapada si ger.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. "Pentru coclauri traiesc!!!"
    Frumos spus. A fost faina tare iarna asta, cu zapada multa si uscata, a fost o placere sa ies. Dar parca as vrea si ceva mai multa caldura si verdeata ca-i timpul ei!

    RăspundețiȘtergere